"Мама, тато, я - спортивна сім'я"

2018-04-19

/Files/images/2018_rk/P4198087.JPG

19 квітня в Романовобалківській ЗОШ відбулися веселі та незвичайні спортивно-розважальні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», що вже стало традиційним щорічним спортивним дійством, яке поєднує в собі спорт, розваги та здорову конкуренцію і є одним із найулюбленіших для дітей і дорослих.

В рамках проведення цього заходу привертається увага держави та громадськості до проблем формування здоров’я, популяризації здорового способу життя в колі сім’ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення, формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім’ї.

Організаторами змагань були заступник директора з виховної роботи Моргачева Любов Миколаївна та вчитель фізичної культури Новик Микола Володимирович, які склали сценарій естафетних змагань так, що кмітливість, силу, спритність, волю до перемоги могли продемонструвати як батьки, так і учні. Усі переконалися, що матері, татусі, як і самі юні спортсмени, однаково обожнюють руханки. А зі спортом дружні усі, хто має швидкі ноги та спритні руки.

Висловлюємо велику подяку батькам, які взяли участь у спортивно-розважальних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я». І маємо надію, що в наступному році ми побачимо ще більше матерів та татусів!

/Files/images/2018_rk/P4198116.JPG

/Files/images/2018_rk/P4198096.JPG

/Files/images/2018_rk/P4198111.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi